Valikko

Usein kysytyt kysymykset

Vastasimme muutamaan meille useimmiten esitettyyn kysymykseen. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi vastausta alta, ota meihin yhteyttä.

Käytetäänkö Blå Band Outdoor Meal -retkiaterioissa geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita?

Ei.

Käytetäänkö Blå Band Outdoor Meal -retkiaterioissa lisäaineita?

Kyllä. Lisäaineita käytetään niissä tuotteissa, joissa tuotantoprosessi sitä vaatii hyvän ja laadukkaan tuotteen valmistamiseksi.

Onko tavoitteena vähentää suolan määrää Blå Band Outdoor Meal -tuotteissa?

Kyllä, kehitystyö suolan määrän vähentämiseen on jo alkanut. 

Käytetäänkö Blå Band Outdoor Meal -retkiruoissa palmuöljyä?

Kyllä. Käytämme palmuöljyä osassa tuotteissa, mutta valikoimassa on myös palmuöljyttömiä tuotteita. Käyttämämme palmuöljy on sertifioitua, mutta siitä huolimatta teemme jatkuvasti tuotekehitystä siihen suuntaan, että voisimme luopua palmuöljystä kaikkien tuotteiden kohdalla. Kuivatuotteissa palmuöljyä käytetään muun muassa siksi, etteivät tuotteet pöllyäisi käytettäessä. Palmuöljyn etuna on se, ettei se maistu ja siten muuta tuotteen makua. Tuotekehitys vie aikaa, mutta olemme ylpeitä, että jo osa tuotteista on palmuöljyttömiä.

Onko Blå Band Outdoor Meal -valikoimassa retkiruokaa kasvissyöjille tai vegaanisia retkiruokia? 

Kyllä. Valikoimassamme on retkiruokia kasvisruokavalioon sekä myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Miten pakkaus hävitetään?

Pakkaus lajitellaan muovinkeräykseen. Esimerkiksi pitkillä vaelluksilla on kätevää, kun pakkauksen voi polttaa ja ottaa mukaan jäljelle jäävä kolikonkokoinen roska, joka on helppo kantaa mukana ja hävittää asianmukaisesti, kun siihen on taas mahdollisuus. 

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedä ensimmäisten joukossa upeista retkiruokauutuuksista ja muista ajankohtaisista asioista patikkapolun varrelta.