Valikko

Blå Band Outdoor Meal maistuu mas-wrestling-ammattilaiselle

Kouvolalainen mas-wrestling-lupaus Pekka Hasu uskoo omistautuvan työryhmän, kannustavan tukiverkoston, avuliaiden sponsoreiden sekä ravitsevan ruoan yhteisvaikutukseen. 

Hasu (s. 1999) kilpailee suomalaiselle yleisölle vielä verrattain vieraassa lajissa, reaktionopeutta ja räjähtävää voimaa vaativassa mas-wrestlingissa 90-kiloisten sarjassa ja on jo niittänyt menestystä. Vuonna 2020 irtosi hopeaa Venäjän järjestämistä kansainvälisistä otteluista, ja vuotta myöhemminkin yllettiin kymmenen parhaan joukkoon World Cupissa. Vuonna 2021 Hasu ehti käydä kisaamassa aina Istanbulissa asti ja tarkoituksena oli kilpailla Moskovassakin, mutta kisat siirtyivät lopulta Suomeen, Pyhtäälle. Kesäkuussa 2022 Hasu on osallistumassa MM-kilpailuihin Venäjällä. Tähtäimessä on saavuttaa mitalisija MM-otteluista neljän vuoden aikajänteellä.

– Lajissa pärjääminen vaatii sitkeyttä, sisukkuutta ja halua kehittyä koko ajan paremmaksi. Lajivalmentaja Juha-Vesa Jäntillä on tässä tietysti merkittävä rooli. Täytyy erikseen korostaa, että elintärkeää tsemppienergiaa tulee myös työryhmältä, perheeltä ja työnantajalta. Ilman tätä kokonaisuutta en olisi tässä, Hasu kiittelee.

Retkiruoka luo tunnelmaa laavuilla ja nuotiopaikoilla

Vaikka mas-wrestling on Hasulle valtava intohimo, tapahtuu suurin osa elämästä kuitenkin kisojen välissä ja ohessa. Hasun arki koostuu pitkälti päivätyöstä lastensuojelun parissa sekä rankasta treenistä ja runsaasta ulkoilusta. Kuntosaliharjoittelun, lajitreenien, lenkkeilyn ja mäkijuoksun lisäksi Hasu suuntaa mielellään patikkapoluille ja laavuille nauttimaan virkistävästä ilmasta ja ravitsevasta retkiruoasta. 

– Blå Band Outdoor Meal -tuotteet tarjoavat mukavan tankkaushetken nuotiopaikalla. Ne ovat mielestäni oiva lisä ja myös vaihtoehto perinteisen grillimakkaran rinnalle. Kuivamuonissa on sekin etu, että ne eivät tarvitse kylmäsäilytystä. Ne kulkevat mukana niin paukkupakkasessa kuin hikihelteelläkin, Hasu kehuu.

Suosikkimaut selvillä

Hasu on kokeillut läpi lähes kaikki Blå Band Outdoor Meal -retkiruoat, ja ne saavatkin häneltä kehuja ja kiitosta erityisesti urheilijan ruokavaliota tukevasta ravintorikkaudestaan. Myös makumaailma on juuri sopivan monipuolinen ja eri vaihtoehtoja piisaa riittävästi. Hasu on löytänyt tuotteiden joukosta myös selvät suosikkinsa.

– Ehdoton lempimakuni on Creamy Pasta With Chicken. Toisena suosikkina mainittakoon mansikkainen riisipuuro. Se sopii retkeen kuin retkeen. Monesti tulee herkuteltua myös Taco Stew -annoksen parissa, Hasu listaa.

Blå Band Outdoor Meal -retkiruoat istuvat Hasun mielestä mainiosti erityisesti lenkkimaastoihin, patikkaretkille, intin leireille ja marsseille sekä laskettelurinteille; mihin tahansa, missä tarvitaan rikasta ravintoa nopeasti ja kätevästi.

Blå Band Outdoor Meal kiittää Pekka Hasua yhteistyöstä ja toivottaa tuloksellisia treenejä, maukkaita laavuretkiä sekä ennen kaikkea onnea, mainetta ja menestystä kaikkiin tuleviin mas-wrestling-kisakoitoksiin!

Pääkuvan kuvaaja: Henriette Borbely

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedä ensimmäisten joukossa upeista retkiruokauutuuksista ja muista ajankohtaisista asioista patikkapolun varrelta.